top of page
Skribentens bildMonica Delarose

Jag skriver för att


I ca 20 år har jag fått höra att jag borde skriva en bok och i säkert 15 av dom har jag tänkt på det själv. Så hösten 2019 bestämde jag mig att nu var det dags men eftersom jag är en sånn människa att jag vill ha lite kött på benen innan jag börjar med nåt så blev jag med på en kurs med Kristin Flood och Merle Levin. "Skriv deg innover" hette det kurset. Mycket av det som var av personlig utveckling har jag gjort förr men jag blev väldigt inspirerad och fick nycklar på hur jag ska börja. Ett av teman som var där, var att vi skulle skriva ned varför vi skriver. Detta var vad som kom.

Jag skriver för att höja det medvetna inom mig och vända negativa erfarenheter till ett positivt flöde.

Jag skriver för att det visuella i kombination med det jag vill förverkliga skapar en inprint i själen, det omedvetna som transformeras till kroppens alla celler.

Jag skriver för att vända på en situation. Likt ett manuskript så skriver jag om storyn till ett resultat som jag föredrar och som skapar glädje i livet.

Jag skriver för att ordet har en kraft och det verbala förstärks genom att det blir satt ner på papper. Kan läsas senare och få en annan förståelse än just när situationen var aktuell.

Jag skriver för att släppa taget om det förflutna. Just nu och kommande veckor skriver jag för att träna mig på att skriva, för att målet är att inom 3 år ha skrivit en bok eller fem.

~Alleluma~

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Till minne av mamma och pappa

Jag har under en längre jobbat på en blog om mitt leverne på Kreta nu när det blir officiellt att jag bor där. Tanken var att publicera...

Comments


bottom of page